Orgelconcert met fluit en zang in de Pancratiuskerk Castricum 2 oktober 2022

Zondag 2 oktober geven maar liefst 7 organisten, 1 fluitiste en 2 sopranen een concert in de St Pancratiuskerk.

organisten pancratiuskerk concert 2 okt 2022Het is inmiddels een traditie geworden dat de organisten van de Pancratiuskerk ieder jaar samen een concert geven. Dit gebeurt dit jaar voor de 10de keer. Een jubileum dus! Een van de organisten, die een aantal jaren geleden is verhuisd naar Amersfoort, zal speciaal voor het jubileum uit Amersfoort komen om te spelen. De organisten zijn: Dirk van Egmond, Dick Kloosterboer, Joost Doodeman, Wendy Leonards, Iwan van Amsterdam, Katalin Somogyi en Ronald Schollaart. Verder werken aan het concert mee de fluitiste Edith Heldoorn en de sopranen Lijda Talboom en Ineke Bos.

Ook dit jaar is het weer een zeer gevarieerd programma, waaronder de beroemde mars “Pomp and Circumstance” van Edward Elgar die 4-handig zal worden gespeeld. Het beroemde lied “Land of Hope and Glory” dat in de mars voorkomt, mag daarbij natuurlijk door iedereen uit volle borst worden meegezongen.

Het concert begint om 15:00 uur. Er is een pauze met koffie en thee en na afloop van het concert is een deurcollecte.

U bent van harte welkom!

Op de foto van Anja Rodenburg v.l.n.r: Katalin Somogyi, Dirk van Egmond, Ronald Schollaart, Edith Heldoorn, Iwan van Amsterdam. Op de foto ontbreken: Wendy Leonards, Joost Doodeman, Ineke Bos, Lijda Talboom, Dick Kloosterboer.

Programma Orgelconcert 2 oktober 2022 (pdf)

Programma Orgelconcert 2 oktober