rkparochiede goede herder

Dorp

Paasvieringen 2018


Paasvieringen 2018 De Goede Herder Parochie

U kunt de vieringen van maart t/m mei 2018 vinden op de laatste pagina van het parochieblad (klik op bovenstaande afbeelding om te openen en het parochieblad te downloaden).

¬ terug naar boven


Vieringenrooster maart t/m mei 2018


Het parochieblad van maart is uit - u kunt deze downloaden via deze link:
[Parochieblad maart 2018]. De vieringenrooster van maart t/m mei 2018 kunt u vinden op de laatste pagina van het parochieblad.

¬ terug naar boven


Sint Pancratius - een Open Kerk


De St. Pancratius is elke vrijdagmorgen open vanaf 9:30 tot 11:30 uur. Iedereen is van harte welkom om even binnen te lopen om, bijvoorbeeld, een kaarsje op te steken, of om een stukje rust en bezinning te verkrijgen.

Het is ook heel goed mogelijk dat u niets met het geloof heeft maar toch, ook voor u staan de deuren van de kerk open om even te genieten van zijn schoonheid en gastvrijheid, want ook die willen wij u graag bieden. Wij proberen zoveel mogelijk stilte en rust te bieden aan mensen die daar behoefte aan hebben, af en toe (als u dat op prijs stelt) worden er een paar liederen gezongen met gitaarbegeleiding, maar ook geven wij een luisterend oor waar dat nodig mocht zijn.

Names de werkgroep 'Open Kerk',
Annie Assendelft

¬ terug naar boven


Overzicht vieringen - agenda:


¬  Paasvieringen 2018

¬  Vieringenrooster maart t/m mei 2018

¬  Sint Pancratius - een Open Kerk

¬  Kerkvieringen Sint Pancratius


Kerkvieringen Sint Pancratius


Sint Pancratius kerk te Castricum

¬  zaterdagavond: 19:00 uur
¬  zondagmorgen: 10:30 uur
    (waarna gelegenheid tot koffie drinken)
¬  dinsdagmorgen: 09:00 uur
¬  donderdagmorgen: 09:00 uur
¬  elke 1e vrijdag vd maand: 09:00 uur

Deze kerkdiensten kunnen van karakter verschillen. Zo zijn er Eucharistievieringen of bij afwezigheid van een priester Woord- en communiediensten. Daarnaast zijn er Woord- en gebedsdiensten, Gezinsvieringen en Jongerenvieringen. Eucharistievieringen zijn vieringen waarin een priester voorgaat en Woord- en communiediensten en Woord- en gebedsdiensten zijn diensten waarin de pastoraal werker en parochianen voorgaan. Met Kerstmis en Pasen worden in de kerken ook boetevieringen gehouden en soms zijn er kindernevendiensten voor basisschoolkinderen.

Adres: Dorpsstraat 113, 1901 EK Castricum.